Invitation til infomøde om fjernvarmeudvidelser

10. november 2022

Invitation til infomøde om fjernvarmeudvidelser 

Vi inviterer til infomøde om fjernvarmeudvidelser den 13. december 2022 på Gelsted Skole.

I starten af det nye år 2023 går Gelsted Fjernvarme i gang med at grave de første fjernvarmerør ned, som skal sende fjernvarme ud til endnu flere i Gelsted.  

Har du brug for at få besvaret dine spørgsmål til fjernvarmen, eller vil du bare gerne have flere informationer om projektet, inden du træffer din endelige beslutning, holder vi et informationsmøde for de nye fjernvarmeområder.

Mødet foregår på Gelsted Skole den 13. december fra kl. 19.00-22.30.

Husk at tilmelde dig mødet i kontaktformularen nedenfor eller på telefon 23107088

På mødet kan du underskrive en kontrakt med Gelsted Fjernvarme med det samme. Så bliver det ikke meget nemmere at komme med!

 

Få svar på dine spørgsmål til fjernvarmeinvesteringen

Flere af beboerne i de nye fjernvarmeområder har kontaktet os, fordi de er bekymrede for den investering, tilslutning til fjernvarmen udgør. Det er ikke alle, som har penge på opsparingen eller kan låne i deres hus.

Vi har derfor inviteret en bankrådgiver fra Sparekassen Sjælland-Fyn med til informationsmødet, som vil fortælle om, hvorfor banker ofte gerne vil udlåne penge til at få fjernvarme ind i huset. Fjernvarmen er nemlig en god investering – som kan reducere dine månedlige udgifter og øge værdien af dit hus.

Har du ikke mulighed for at deltage på mødet den 13. december 2022, kan du læse mere om de nye fjernvarmeområder her på siden, og du kan henvende dig til Gelsted Fjernvarme på Tømmervej 3, 5591 Gelsted og underskrive kontrakt for tilslutning til fjernvarmen.