Sidste nyt om udrulningen af fjernvarme

27. oktober 2023

Sidste nyt om udrulningen af fjernvarme

Gelsted Fjernvarme afslutter etape 1 og er godt på vej med etape 2 i fjernvarmekonverteringsprojektet.

Etape 1 afsluttes

Efter måneders arbejde har de fleste huse og lejligheder i Fredensgade ved Boligforeningen Lillebælt og Birkehøjvej nu fået installeret fjernvarmeunits og er tilsluttet fjernvarmen.

De sidste lejligheder forventes at blive koblet på inden for en måneds tid, og alle nye fjernvarmekunder i etape 1 vil have fjernvarme inden udgangen af 2023.

 

Etape 2 er godt på vej

I mellemtiden er arbejdet med etape 2 i fuld gang. Møllevej med vænger, Hylkedamvej og Søndergade er ved at blive lagt, og forventes at være færdige primo december 2023.

Dog er pumpestationen, som skal drive etape 2, lidt forsinket og forventes at være driftsklar i uge 50 - 2023.

Som følge heraf vil installationen af fjernvarmeunits i husene i etape 2 først begynde i januar 2024 og vil strække sig over januar, februar og marts.

 

Næsten 100 nye kunder

Gelsted Fjernvarme forventer at have gennemført hele konverteringsprojektet inden starten af andet kvartal 2024 og vil have fået næsten 100 nye fjernvarmekunder.

Gelsted Fjernvarme er begejstrede for at se projektet tage form og er glade for det store arbejde, der er blevet lagt i det hidtil af både rådgivere og entreprenører. Konverteringsprojektet vil sikre en grønnere opvarmning og gøre en forskel for både miljøet og lokalsamfundet i Gelsted.