Fjernvarmen er på vej

De stigende energipriser har øget efterspørgslen på fjernvarme i Gelsted, og i den forbindelse er vi i gang med at udarbejde en samlet plan for udvidelse af fjernvarmenettet, så de områder, som på nuværende tidspunkt bliver opvarmet med naturgas, kan få nem, billig og stabil fjernvarme. Øverst på listen står områderne: Fredensgade, Birkehøjvej, Møllevej, Lunge, Lunghøj og Søndergade.

Send din interessetilkendegivelse

Du kan allerede nu sende en interessetilkendegivelse om, at I er interesseret i at skifte til fjernvarme i jeres bolig.

Interessetilkendegivelsen er ikke en bindende aftale, men den giver os mulighed for at planlægge udvidelsesprojektet og gå i gang så hurtigt som muligt.  Se, om du kan få fjernvarme og send din interessetilkendegivelse ved at bruge formularen.

Følg os på Facebook og få de nyeste opdateringer.

Tidsplan

Vi lægger lige nu sidste hånd på projektforslaget med udvidelse af fjernvarmenettet til de nye områder, og det bliver sendt til behandling i Middelfart Kommune snarest.

Når den kommunale godkendelse er på plads, er det helt op til borgerne, om fjernvarmen kommer til Fredensgade og Birkehøjvej (Etape 1), Møllevej og Lunge (Etape 2), og Lunghøj – Søndergade (Etape 3). Når hovedparten af områdets husstande har sagt ja tak, balancerer økonomien, og vi kan sætte spaden i jorden. Udvidelsen vil i øvrigt også være et plus for de nuværende fjernvarmekunder, fordi der bliver flere skuldre til at bære de fælles udgifter.

Gelsted Fjernvarme informerer så snart projektforslaget er godkendt.

Vores mål er, at de første nye forbrugere kan lune sig ved fjernvarmen allerede i efteråret 2022.

Oversigt over udvidelsesområderne

Middelfart Kommune støtter projektet

Vi står overfor en stor udfordring og derfor opfordrer Middelfart Kommune borgerne til at vente på fjernvarmen:

”Kommunen har fuld forståelse for at borgerne tager sagen i egen hånd og installerer individuelle varmeløsninger især taget de voldsomme prisstigninger på gas i betragtning.

Men vi opfordrer alligevel borgerne til at afvente udvidelsen af fjernvarmenettet, som vi i tæt samarbejde med Gelsted Fjernvarme gør alt for at realisere så hurtigt som muligt.

Set i lyset af stigende priser på gas, el og råvarer er lokal forsyning af grøn energi fra fjernvarmeværker klart at fortrække for at sikre stabil og billig forsyning af varme i vores radiatorer.

Derfor er budskabet fra Middelfart Kommune at borgerne bør afvente fjernvarmen i Gelsted”, udtaler Middelfart Kommune.

 

Spørgsmål

Har du et spørgsmål, som du mangler svar på, er du velkommen til at skrive til kontoret@gelstedfjernvarme.dk eller ringe på telefon 6449 1860.